warmanw

Hi I am having problem grabbing shearing handles in animation mode (touch region seems off) while in setup mode they work perfectly.

I use 4.0.61 version and user interface 150 scale

1 minute video for those who has time :D
https://drive.google.com/open?id=1u6ZKhpPSnko9aiYbNXQjaa2k0rS8P27x&authuser=warmanw%40gmail.com&usp=drive_fs

Also attaching the project file where you can reproduce it using ear3 bone
Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
Avatar utente
warmanw

Kickstarter Backer
  • Messaggi: 341

Misaki

Sorry for the trouble, I confirmed the bug can be reproduced with your attached project file. However, if I create a new animation in the project, I can grab the shear handles with no problem. It seems there are some specific conditions, but we have not found it yet, so we would appreciate it if you could wait a while until we complete our investigation.

---

I have created an issue for this bug as I seem to have found the condition:
https://github.com/EsotericSoftware/spine-editor/issues/637

Apparently, the bug only occurs when the bone is constrained by a transform constraint. It occurred even though the interface scale was set to 100%. We are sorry for the inconvenience, but we would appreciate it if you could wait until the bug fixing is completed.

---

We've fixed this issue in 4.0.62 and it has been released. Please update and check if it is solved.
Avatar utente
Misaki

Misaki
  • Messaggi: 864


Torna a Bugs