ahmed ali

i saved a file in 4.1 then dev needed it in 4.0 so i exported from 4.1 to 4.0 and imported json in 4.0 and everything works fine but when i export in binary there's an error in an image packing :think:
Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
ahmed ali
  • Messaggi: 33

Erika

Hello, could you also post the log please? (by clicking on the "Open Log" button and posting the contents or the file here)
Avatar utente
Erika

Erikari
  • Messaggi: 3100

ahmed ali

Erika ha scritto:Hello, could you also post the log please? (by clicking on the "Open Log" button and posting the contents or the file here)
thank you erica for quick reply, always a life saver ;) :love: :yes:

here's the log below, hope you can help me on this one to continue work :upsidedown:
Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
ahmed ali
  • Messaggi: 33

Erika

Thank you for sending the log. I have forwarded it to the rest of the team, in the meanwhile, it looks like the image
D:\work\train riders\game assets\ui icons\images\coin bg.png
and
D:\work\train riders\game assets\ui icons\images\reee\1.png
cause Spine to go out of memory. Could it be that they are too big for the current atlas settings? (consider I'm an artist, not a coder, and I'm guessing, but that's what the log seems to be suggesting)
Avatar utente
Erika

Erikari
  • Messaggi: 3100

ahmed ali

Erika ha scritto:Thank you for sending the log. I have forwarded it to the rest of the team, in the meanwhile, it looks like the image
D:\work\train riders\game assets\ui icons\images\coin bg.png
and
D:\work\train riders\game assets\ui icons\images\reee\1.png
cause Spine to go out of memory. Could it be that they are too big for the current atlas settings? (consider I'm an artist, not a coder, and I'm guessing, but that's what the log seems to be suggesting)
thank you erika for your effort much appreciated, first image is 206*223 ..... second image is 200*200 :think:

i'll change export settings and try again, it's weird though as it exported well before updating to 4.1 and then downgrading again to 4.0.64 :think:
ahmed ali
  • Messaggi: 33

Erika

Hmm, they're not too big, do they maybe have complex meshes and are you using polygonal packing? What export settings are you using, and do they match exactly across 4.0 and 4.1?
Avatar utente
Erika

Erikari
  • Messaggi: 3100

ahmed ali

Erika ha scritto:Hmm, they're not too big, do they maybe have complex meshes and are you using polygonal packing? What export settings are you using, and do they match exactly across 4.0 and 4.1?
everything the same no changes made just followed your method for downgrading from 4.1 to 4.0 on multiple files and exported fine, but this one is totally new to me so wanted to know the fix for future :)
Non hai i permessi necessari per visualizzare i file allegati in questo messaggio.
ahmed ali
  • Messaggi: 33

Erika

The one thing that strikes me as unusual is the scale set to 72 instead of the usual 1, 2 or fractions like 0.5. It means you're packing your images to be 720% bigger. What happens if you set this number back to 1 and what was the reason to set it so?
Avatar utente
Erika

Erikari
  • Messaggi: 3100

ahmed ali

Erika ha scritto:The one thing that strikes me as unusual is the scale set to 72 instead of the usual 1, 2 or fractions like 0.5. It means you're packing your images to be 720% bigger. What happens if you set this number back to 1 and what was the reason to set it so?
oooooooooh that's why :facepalm: :headwall: :derp: :giggle:

thaaaankssss erica you saved my day and my work :yes: :handshake: :rock: :love: :* :heart:
ahmed ali
  • Messaggi: 33


Torna a Editor